138716856_10158065535684958_7318672565409091169_o
 
 
 
143115907_10158107835134958_2537981104360691814_o
 
 
 
139151876_10158065534924958_5647630060747139243_o
 
 
 
138718000_10158065534219958_29691359943844102_o
 
 
 
138927143_10158065534939958_5327721991836186580_o
 
 
 
144096000_10158107835224958_55354600192077472_o
 
 
 
 
 
 
 
ÇFARË PRODHOJMË?
 

PAJISJE PROCESI PËR:

 
 
 
 
 
INDUSTRINË USHQIMORE
 
 
 
 
 
INDUSTRINË KIMIKE
 
 
 
 
 
INDUSTRINË FARMACEUTIKE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KUSH JEMI NE?
 

PËR NE

 
Ofrojmë pajisje komplete për restorantin, lanç barin apo kafenenë tuaj, për senduiçarë, furrë buke, market. Gjithashtu prodhojmë dhe importojmë pajisje profesionale për furra buke dhe objekte hotelierie.

Gjithçka në një vend!
 
 
 
 
 
 
 
 
PRODUKTET TONA
 

GALERIA

 
 
PUNOJMË ME MATERIAL INOKSI MË CILËSOR
 
 
 
 
 
+389 75 202 141
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*