138716856_10158065535684958_7318672565409091169_o
 
 
 
143115907_10158107835134958_2537981104360691814_o
 
 
 
139151876_10158065534924958_5647630060747139243_o
 
 
 
138718000_10158065534219958_29691359943844102_o
 
 
 
138927143_10158065534939958_5327721991836186580_o
 
 
 
144096000_10158107835224958_55354600192077472_o
 
 
 
 
 
 
 
Што произведуваме?
 

Процесна опрема за:

 
 
 
 
 
Прехрамбена индустрија
 
 
 
 
 
Хемиска индустрија
 
 
 
 
 
Фармацевтска индустрија
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кои сме ние?
 

За нас

 
Нудиме комплетна опрема за Вашиот ресторан, ланч бар или кафуле, сендвичара, пекара, маркет. Исто така, произведуваме и увезуваме професионална пекарска и угостителска опрема.
Сè на едно место !

 
 
 
 
 
 
 
 
Наши производи
 

Галерија

 
 
Работиме со најквалитетен инокс материјал
 
 
 
 
 
+389 75 202 141
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*